Sådan aktiveres Online lager

Sådan aktiverer du online lageret:

1. Åbn programmets hovedvindue.
  2. Vælg afsnittet Ydeevne.
  3. I vinduet Backup og gendannelse skal du klikke på knappen Vælg filer.

Guiden Oprettelse af backupopgave startes.

4. I vinduet til valg af datatype skal du vælge datakategorien eller manuelt angive de filer, du vil lave backup af.
  5. I vinduet til valg af lager skal du vælge indstillingen Online lager og klikke på knappen Aktivér.

Der er nødvendigt med en internetforbindelse for at oprette et online lager.

En dialogboks med logon til Dropbox-konto åbnes.

6. Udfør en af følgende handlinger i det vindue, der åbnes:
    • Gennemfør registrering, hvis du ikke er en registreret Dropbox-bruger.
    • Hvis du er en registreret Dropbox-bruger, skal du logge på din Dropbox-konto.
  7. For at afslutte aktivering af onlinelageret skal du bekræfte, at Kaspersky-programmet har tilladelse til at bruge din Dropbox-konto til sikkerhedskopiering og gendannelse af data. Kaspersky-programmet anbringer sikkerhedskopier af gemte data i en separat mappe, som oprettes i Dropbox-lagermappen for programmer.

Efter aktivering af online lageret åbnes vinduet til valg af lager. Det indeholder et udvalg af onlinelagre, som du kan vælge mellem. For det aktiverede online lager viser programmet den mængde brugt plads og den mængde ledig plads, der er tilgængelig til datalagring.

Når der kopieres filer til Dropbox, skelner Kaspersky-programmet ikke mellem store og små bogstaver i navnet på en fil og/eller navnet på en sti til filen. Under forsøg på at oprette sikkerhedskopier af filer, hvis navne og/eller stier kun adskiller sig ved brug af henholdsvis store eller små bogstaver, opretter Kaspersky-programmet derfor kun én sikkerhedskopi, fordi der opstår en konflikt i Dropbox.